torstai 24. maaliskuuta 2011

½-hintapäivät Jesperissä ma-su 28.3. - 3.4.2011

Jesper Juniorissa on taas kevään perinteiset puolihintapäivät. Ajankohta on siis ensi viikolla. Uutiskirje aiheesta lähetettiin tänään ja tässä ennakkovaroitusta myös teille, jotka ette ole postituslistalla :). (Kannattaa liittyä. Onnistuu heidän nettisivuiltaan. Postilistalle tulee mm. alekuponkeja.)

5 kommenttia:

 1. ja just keskiviikkona menossa jumboon JEEEEE kerrankin oikeana päivänä!!! Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 2. Kas, oikein sopivasti :) Eipä kestä, sitä varten täällä ollaan :).

  VastaaPoista
 3. Jos käyt/olet aiempina kertoina käynyt, niin osaisitko kertoa mitä yleensä on puoleenhintaan ( muuta kuin nuo uutiskirjeessä olevat motionit)? Osaisi vähän ennalta mietiskellä mitä sieltä voisi ostaa :) ( tietty menen jumbon jesper junioriin, mutta kai osa tavaroista on samoja....)

  VastaaPoista
 4. Tuo nettisivujen listaus kertoo kyllä suurimman osan. Eli Tuttaa Tuttaa Tuttaa ja hieman Esprittiä ja sOliveria. Ja ulkovaatteista on tosiaan aina just jotain tommosta halpista. Joskus, mutta todella harvoin, on myös ollut jotain aleista jääneitä ReimaTecejä ja Reiman fleecehaalareita, mutta nekin tosiaan todella pienessä koossa. Usein on ollut Reiman sadevaatteitakin, nyt ei ollut. Nyt oli lisäksi Jonathanin lenkkareita -50%. Legon vaatteita oli myös, sekään ei tainnut olla nettisivuilla. Legoja on kyllä ollut kanssa aina.

  VastaaPoista
 5. Ah joo ja Tampereella oli myös viimevuotisia Jonathan tähti -haalareita ja takkeja nyt.

  VastaaPoista

Tämä homma perustuu vinkkeihin ja kommentteihin, joten ne ovat erityisen tärkeitä! Kiitos! :)