tiistai 15. maaliskuuta 2011

Anttilan Keskusvaraston tyhjennys 16.3.

Huomenna alkaa Anttilassa Keskusvaraston tyhjennysmyynnit. Mutta vain huomenna on voimassa kuponki, jolla saa normaalihintaisesta vaatteesta -40%. Siellähän on mm. Reimaa. Eli jos välikausivaatteita puuttuu, niin eikun huomenna Anttilaan.

Tästä niille, joilla ei ole tulostinta:

Jos haluat etukupongin 1 tekstiviestinä matkapuhelimeesi, lähetä viesti SDM ANTTILA1 numeroon 16130. Viestin hinta on 0,25 €. Etu on voimassa vain 16.3.11. Etu koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei muita alennuksia. Esitä tekstiviesti ostostesi yhteydessä. Etu on henkilökohtainen ja sen voi käyttää vain kerran.

Tästä niille, joilla on tulostin:

5 kommenttia:

 1. Vähän harmittaa kun just ehdin ostaa käytettynä lassien haalarin maksoin siitä 25 ekee, tuollahan oli uutena 40 eur ja siitä ois saanut sen 16 eur alea!

  VastaaPoista
 2. Tässä on listattuna isojen kauppojen alennuspäiviä:
  http://www.alennusmyynnit.net/

  Turun Anttilassa on nyt muutenkin joitakin hyviä ulkovaatetarjouksia. Esim. ostin 98 cm koon poikien Reimatec-toppahaalarin 60 eurolla (ovh 139 e). Alea tuli n. 57 % joten ei tarvinnut odotella tyhjennysmyyntiä, joka ei koske noita valmiiksi alennettuja tuotteita.

  Turun Skanssin Jesper Juniorissa oli vielä ainakin viime viikolla pitkä rekki - 70 % vaatteita. Oli ainakin jotakin pienten juhlavaatetta, joita ei oliskaan järkeä ostaa kalliilla, kun käyttökertoja tulee kumminkin niin vähän. Jäljellä oli silloin vielä -70 % alennuksella myös 2 kpl TähtiJonathan-toppapukuja koossa 74 cm. Muutenkin nuo erikoisalerekin koot enimmäkseen vauvalle tai 1-vuotiaalle.

  VastaaPoista
 3. Eikun palauttamaan ;). Eikun :).

  Mutta eipä ollut vielä kevätvaatteet tarjolla tuolla. Aika outoa. Höh.

  VastaaPoista
 4. "Meidän" anttilassa oli vauvojen kevään reimaa paljonkin, mutta ei isommille mitään.:S

  -Ninni-

  VastaaPoista
 5. Laitoin Anonyymin linkin linkkisivuille. Kiitokset vinkistä :).

  VastaaPoista

Tämä homma perustuu vinkkeihin ja kommentteihin, joten ne ovat erityisen tärkeitä! Kiitos! :)