keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ideaparkissa tasauspäivät ke-su

Ideaparkin tasauspäivät katsastettu! Keskusaukiolta löytyy Nameit ja Jesper Junior. Taisi olla myös Crocs ja Finlaysonkin. Jesperissä oli Reiman viime talven toppaa -50%, sukkahousuja 2e, erinäistä sälää alle puoleen hintaan (pipoja, kaulureita, tumppuja), vk-rukkasia 15e (reimatec), topparukkasia 5e (Jonathan tähti), Tutan sisävaatteita alle puoleen hintaan (mm. uudistuotantona vanhojen kuosien bodeja, mustia froteisia sieni- ja autohaalareita jne), Ticketin raidallisia rubbereita 29e, Nokian keltaisia lämminvuorikumppareita alle 20e, Legon mallikappaleita, Reiman fleecejä -50%, Jonathanin toppaa....

Anton&Ninassa oli toppaa vielä halvemmalla. Esim. vauvamallinen ReimaTec 40e, isojen mallit 60e. Lisäksi välikauttakin oli vielä, alle puoleen hintaan Reimat ja muut puoleen hintaan. Vikingin goretex-toppakenkiä oli alle puoleen hintaan. Ja Kookengässä vk-goret -20%. Minimanissa irtokarkit 5e/kg. Lindexillä oli lasten yläosat osta 3 maksa 2 ja muumipaidat olivat tulleet jo myyntiin.

Tarjouksia lisää Ideaparkin sivuilla!


Ja vielä pahoittelut, että jäi pari vinkkiä julkaisematta. Palasin töihin ja ei niin blogeille jää aikaa, mutta värvään kaverin julkaisemaan vinkkejä, niin ei mene vinkkejä ohi :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä homma perustuu vinkkeihin ja kommentteihin, joten ne ovat erityisen tärkeitä! Kiitos! :)