lauantai 20. elokuuta 2011

Toys "R" Us Legot -50%

En tiedä, kuinka kauan voimassa, mutta ainakin tänään saa legoja -50%. Kyllä, ihan kaikki legot. Eli meillä pukinkontin täyttäminen on aloitettu jälleen legopäiviltä :).

Olisiko jollain tietoa, kauanko tämä oli voimassa tämä tarjous?

8 kommenttia:

 1. ja jonotkin oli kaupan reunoja pitkin oven lähelle asti... mutta legoja riitti kyllä kaikille,koko ajan tuotiin lisää kun hyllyt tyhjeni

  VastaaPoista
 2. Ja nyt kyllä nyrpii, että bloggeri näyttää päivitystä blogiin vasta tänään :(

  Meillä on kahdet synttärit tulossa marraskuussa. Olisi kyllä ollut aika huippua, jos olisin voinut säästää -50%.

  Kesällä kuopuksella kävi tuuri, hänen himoitsemansa Cars paketti oli myös -50% samaisessa kaupassa.

  Kohta kilautan kauppaan ja tiedustelen, että vieläkö alettavat legoja.

  VastaaPoista
 3. Ei taida olla enää, vai enkö vain osaa katsoa.. :(

  Nella

  VastaaPoista
 4. Voi harmi, kun täällä ei ole kyseistä liikettä :(

  VastaaPoista
 5. Mä en osaa sanoa, oliko toi vain yhden päivän juttu. Jos joku tietää, niin kertokaa :). Itse kävin yhden aikaan - ei jonoja, ei ryysistä, sain duplon siltaa lukuunottamatta kaikki mitä on ollut listalla (kummipojalle megajunaratasetti pukinkonttiin, itselle junarataan vaihdepaloja, duplon autonkorjaussetin ja pari settiä ihan peruspalikoita pikkulegoja lahjalaatikkojemmaan). Eli oman pojan joululahja hommattu, samoin kummipoika (+ hänen veljensä).

  VastaaPoista
 6. Tietääkö joku, jatkuuko alet?

  VastaaPoista
 7. Ale oli vain yhden päivän (20.8). Me käytiin seuraavana päivänä katsomassa. Tosiaan blogger oli päivittänyt mullekin tämän vasta liian myöhään :( , eli ale oli sitten jo loppunut. Hyllyt oli ihan tyhjillään ja kaikki Duplot oli myyty. Yhtäainuttakaan pakettia ei ollut jeljellä. Ei ihme kyllä :D

  VastaaPoista
 8. Ei jatku enää. Oli vain lauantaina. Itse kävin klo 16 maissa, jolloin lähes kaikki duplot oli hävinneet hyllystä. Pikkulegoja olisi ollut vaikka miten paljon.

  Vähän jälkeen klo 10 ajoin ekan kerran ohi, tällöin jonoa liikkeen ulkopuolella oli varmaan 200 m. Ihan hallitulta homma kuitenkin vaikutti, kaikkia ei siis päästetty sisälle kerralla. ja ulos tuli ihan ehjiltä näyttäviä ihmisiä. =)

  VastaaPoista

Tämä homma perustuu vinkkeihin ja kommentteihin, joten ne ovat erityisen tärkeitä! Kiitos! :)