maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kävitkö alennusmyynneissä?

Näin alkuun vaikkapa tähän postaukseen voisi kommentoida perään, kun olette käyneet aleissa, niin minkälaisia prosentteja on näkynyt ja tietenkin, jos löytyi jotain erityisen kivaa, niin toki niistä kannattaa mainita myös :).

Tänään alennusmyynnit alkoivat varmasti joka paikassa. Mutta tosiaan, millä prosenteilla? Jesperissä ja Anton&Ninassa oli eilen -30% ulkovaatteet. Jesperissä -70% Motions-ulkovaatetta ja -50% Jonathanin fleecet. AN:ssä oli mm. Tuttaa -50%:lla (musta-limejä mm.) ja vanhoja vk:ita -50%:lla. Nämä siis Ideaparkissa. Lindexillä ja henkassa aika heikkoa oli aletangoissa. Minimanissa oli Tutat -30% ja kannattaa huomioida, että siellä normaalihinnatkin ovat huomattavasti halvempia (esim. vanupuku siellä 22.90e, muualla 29.90e) eli sieltä saa halvemmalla kuin lastenvaateliikkeistä, vaikka prosentti on sama.

Mutta havaintoja esimerkiksi PoP:n prosenteista? Sportia? Intersport? Citymarket? Prisma? jne :). Kaikki jakoon vain ja kaikilta paikkakunnilta :). Teen vastaavan postauksen vaikka ensi viikon maanantaina uudestaan, niin pysyy tiedot tuoreina :).

3 kommenttia:

  1. En kauheasti ole ehtinyt vielä jalkautua live-aleihin, mutta Stockalla oli tiettyjä eriä -40% Itiksessä (HKI).

    VastaaPoista
  2. Kamppi/Hki Po.p roplattu, ulkovaatteet ja kumpparit -20%, sisävaatteet ja asusteet -30% sekä pari rekkiä viime vuoden mallistoa ja muita vanhempia -50%. Kauhea sutina siellä oli! Pari t-paitaa otin, muuten ei vielä prossat riitä ;)

    VastaaPoista
  3. Tampereen benettonilla -30% ja -40%.

    VastaaPoista

Tämä homma perustuu vinkkeihin ja kommentteihin, joten ne ovat erityisen tärkeitä! Kiitos! :)