lauantai 2. huhtikuuta 2011

Ideaparkissa lastenpäivät

Itse bongasin tänään, että Ideaparkissa on lastenpäivät ja tässä myös Jonskun raporttia Ideaparkin muista liikkeistä :).

Eli keskusaukiolla on Anton&Nina ja heillä on siellä -40% välikausivaatteita todella paljon ja lisää tuli kokoajan. Ovat keskusaukiolla huomisen vielä. Celavi-norsukumppareita oli 10e ja joitain sisävaatteitakin. Kokoja oli haalareissa tosiaan ihan 122 asti ja vauvamallisiakin löytyi tänään vielä ihan joka kokoa. Malleja oli mm. Santorini, Eckero, Marlon, Lofoten, Boby. Kuvia saa Reiman sivuilta muokkaamalla tähän osoitteeseen haluamansa mallin nimen: http://www.reima.fi/fi/mallisto/lofoten/colour. Ja kyllä, Ticketin tähtiä oli myös, mutta vain -10%. Kukkatakkia mustalla pohjalla oli koossa 140 ja tähtihaalarit oli koossa 116cm molemmissa väreissä. Muista ei ole kokotietoa.

Keskusaukiolla oli paljon puuhaa lapsille. Sai muroja, leipää, kunnon paketin juustoa, tuuttia, xylitol-pastilleja ja vaikka mitä. Pääsi ajelemaan "kolikkoautoilla" jne.

Sitten vielä raporttia Jonskulta hieman tiivistettynä eli Ideaparkin tilanne eilen 1.4.2011:
- Lindex paljon varsinkin tyttöjen vaatteita -50%. Yleensä siellä on aina ollut -70%-tanko, nyt olivat siirtäneet näitä tuotteita valmiiksi hinnoiteltuna yhteen rekkiin. (Itse lisäten: Keskustan Lindexillä oli eilen 1.4. myös -70%-tankoja)

- Anton&Nina (keskusaukiolla) Reimatecin välikautta paljon (haalarit n.60 eur), Freeteciä yms. halvemmalla. Ihania norsukumppareita 10 e/pari

- JesperJuniorissa jatkuvat puolihintapäivät.

- Ballot, paidat 1,90 eur ja housut korkeintaan 2,50 eur. Täältä löytyy Jonskun raportun mukaan kivoja alle 92cm tyttöjen vaatteita :).

Kiitokset Jonskulle kattavasta raportista :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämä homma perustuu vinkkeihin ja kommentteihin, joten ne ovat erityisen tärkeitä! Kiitos! :)